Torentje van Noordzeetong met grijze garnalen
bereiding
-
1
Pel de garnalen. Snij de mozzarella in plakken.
-
2
Bestrijk 4 tongfilets met tomatentapenade. Leg er een plakje mozzarella op, verdeel er de grijze garnalen over en dek af met een tweede tongfilet. Kruid met peper en zout.
-
3
Verhit wat olie in een pan en bak de tongpakketjes aan beide kanten goudbruin. Leg ze dan in een ingevette ovenschaal en laat in 10 à 15 minuten gaar worden in de voorverwarmde oven van 180° C.
-
4
Kook intussen de bloemkool gaar in de kippenbouillon, giet af en mix met een lepel mascarpone. Kruid met peper en zout.
-
5
Leg de trostomaatjes (aan het takje) in een ovenschaal en zet ze 5 minuten in de warme oven. Maak de rucola aan met wat olijfolie, peper en zout.
-
6
Verdeel de vis over de borden. Werk af met een streepje bloemkoolcrème, een beetje rucola en wat trostomaatjes uit de oven.
Voorbereiding