Recept

Marsala-ijs met rozijnen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Apart ijsje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Overgiet de rozijnen met marsala tot ze net onderstaan en laat ze een nacht weken.

  2. 2

    Meng in een kom 1,5 dl marsala met dooiers, suiker en kaneelpoeder. Mix tot een schuimige massa.

  3. 3

    Zet de kom boven een pan met heet water en blijf kloppen tot het mengsel bindt. Laat afkoelen.

  4. 4

    Klop de room half stijf en spatel hem door het marsalamengsel

  5. 5

    Giet de rozijnen af, laat even uitlekken en doe ze bij het ijsmengsel. Stort het in een diepvriesdoos en zet minimaal 2 uur in de diepvriezer. Of gebruik de ijsmachine.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Marsala-ijs met rozijnen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!