Recept

Chocoladepannenkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Iedereen is er dol op

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de gezeefde bloem en het cacaopoeder. Schenk er de melk bij en roer goed glad.

  2. 2

    Voeg er de eieren aan toe en roer tot ze volledig opgenomen zijn. Doe er de suiker bij en klop stevig door tot een mooi glad beslag.

  3. 3

    Verwarm wat boter in een minipannetje. Schep er een flinke eetlepel beslag in. Bak het pannenkoekje 3 minuten aan een kant. Keer het om en laat de andere kant nog 1 à 2 minuten bakken. Werk op dezelfde manier verder tot al het beslag opgebruikt is.

  4. 4

    Hou de pannenkoekjes warm onder aluminiumfolie. Serveer ze met een flinke toef slagroom en eventueel een bolletje vanille- of chocolade-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladepannenkoekjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!