Recept

Sandwich van ‘pulled pork’

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng de bruine suiker met het paprikapoeder, het zout, de peper, het knoflookpoeder, het uienpoeder en de cayennepeper en wrijf het vlees ermee in. Laat 4 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Pel de knoflook en pers 'm. Rooster het vlees dan 4 uur op een gesloten barbecue met deksel (of in de oven op 160°C). Verlaag de temperatuur dan naar 150°C en laat nog 2 uur verder garen. Laat rusten en maak intussen de saus. Meng de koolzaadolie met de ketchup, de appelazijn, 2 pepers en 3 eetlepels van de chipotlesaus, de kaneel en de knoflook. Laat dit in een steelpan inkoken tot een smeuïge saus. Giet die over het vlees en laat verder afkoelen. Trek het vlees dan met twee vorken uit elkaar. Serveer tussen een broodje met sla en groenten naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sandwich van ‘pulled pork’

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!