Eiernoedelsalade met crispy pork
bereiding
-
1
Breek de eiernoedels in kleinere stukken en kook ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
2
Spoel en droog de spinazie. Spoel de courgette, schil de mango en snij beide in fijne repen. Meng de geraspte rodekool en wortel met de spinazie, de courgette en de mango. Meng er de noedels onder.
-
3
Meng alle ingrediënten voor de dressing en roer hem goed los. Verdeel de dressing over de salade, roer goed om en laat de salade minstens 30 minuten afkoelen in de koelkast.
-
4
Snij het varkensspek intussen in stukjes van 3 à 4 cm. Bak ze krokant in een pan zonder vetstof. Lepel er op het laatste moment de honing over, kruid het vlees met peper uit de molen en roer om tot alles karamelliseert.
-
5
Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in schuine ringen. Verdeel het krokante varkensspek en de lente-uitjes over de salade, werk ze af met de zonnebloempitten en serveer meteen.