Recept

Varkensspiesjes met parmezaanpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pureer ze met 1 el boter, de room en de parmezaan. Breng ze op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in kwarten. Pel de uien en snij ze in 8 stukken. Snipper de rozemarijn.

  3. 3

    Snij het vlees in blokjes en prik het afwisselend met de stukken paprika en ui aan spiesjes.

  4. 4

    Meng de honing met 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn. Bestrijk er de spiesjes mee. Bestrooi ze met de rozemarijn en gril ze goudbruin.

  5. 5

    Serveer de spiesjes met de puree en werk af met basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensspiesjes met parmezaanpuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!