Recept

Cannelloni met kipgehakt en selder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lichte cannelloni

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Vet een ovenschaal lichtjes in. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de selderstengels in boogjes. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.

  3. 3

    Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in stukjes. Hou de olie bij.

  4. 4

    Laat het kipgehakt bakken in de tomatenolie met nog een likje olijfolie erbij.

  5. 5

    Vermeng het kipgehakt met de selder en de tomaatjes.

  6. 6

    Schep op elk pastavel een flinke eetlepel van het mengsel. Rol zo goed mogelijk op. Leg de cannelloni in de ingevette ovenschaal.

  7. 7

    Breng de tomato fritto met de melk tot tegen de kook aan. Kruid de saus eventueel bij met peper en zout. Lepel ze over de gevulde pasta.

  8. 8

    Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met kipgehakt en selder

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!