Recept

Cannelloni met kipgehakt en selder

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lichte cannelloni

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Vet een ovenschaal lichtjes in. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Snij de selderstengels in boogjes. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.

  3. 3

    Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in stukjes. Hou de olie bij.

  4. 4

    Laat het kipgehakt bakken in de tomatenolie met nog een likje olijfolie erbij.

  5. 5

    Vermeng het kipgehakt met de selder en de tomaatjes.

  6. 6

    Schep op elk pastavel een flinke eetlepel van het mengsel. Rol zo goed mogelijk op. Leg de cannelloni in de ingevette ovenschaal.

  7. 7

    Breng de tomato fritto met de melk tot tegen de kook aan. Kruid de saus eventueel bij met peper en zout. Lepel ze over de gevulde pasta.

  8. 8

    Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met kipgehakt en selder

Ingrediënten voor

4 personen
  • lasagnevellen (verse)8
  • kipgehakt400 g
  • witte selder4 stengels
  • gedroogde tomaten (in olie)4
  • passata (tomato frito)350 g
  • melk2 el
  • olijfolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!