Cannelloni met kipgehakt en selder
bereiding
-
1
Vet een ovenschaal lichtjes in. Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Snij de selderstengels in boogjes. Stoom ze 5 minuten boven een bodempje water.
-
3
Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken, snij ze in stukjes. Hou de olie bij.
-
4
Laat het kipgehakt bakken in de tomatenolie met nog een likje olijfolie erbij.
-
5
Vermeng het kipgehakt met de selder en de tomaatjes.
-
6
Schep op elk pastavel een flinke eetlepel van het mengsel. Rol zo goed mogelijk op. Leg de cannelloni in de ingevette ovenschaal.
-
7
Breng de tomato fritto met de melk tot tegen de kook aan. Kruid de saus eventueel bij met peper en zout. Lepel ze over de gevulde pasta.
-
8
Dek af met aluminiumfolie. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Voorbereiding