Recept

Gevulde pannenkoekjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie ontdooien in een zeef en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Roer de kruidenkaas door de spinazie.

  2. 2

    Pureer de tomaten met een staafmixer, kruid met peper en zout. Doe in een ovenschaal

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 175°C. Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag door elkaar, laat 20 minuten rusten. Bak er 8 pannenkoeken van in een pan met hete boter.

  4. 4

    Schep op elke pannenkoek wat van het spinaziemengsel. Rol op, snij in 4 dikke plakken en leg ze de ovenschaal met tomatensaus. Lepel er de room over en bestrooi met de geraspte kaas.

  5. 5

    Bak de pannenkoekjes 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!