Recept

Beursjes met kip en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de bloem met een snuifje zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek de eieren in het kuiltje. Giet er 100 ml melk in. Roer om.

  2. 2

    Giet er in een straaltje de rest van de melk bij en roer tot een glad beslag.

  3. 3

    Bak in een hete koekenpan, in wat boter of olie, grote, dunne flensjes.

  4. 4

    Bak de gekruide kipblokjes kort aan in boter of olie. Doe er de champignons bij. Laat ze kort meebakken.

  5. 5

    Giet er de room bij, laat 30 seconden opkoken. Voeg er de peterselie en de munt aan toe. Kruid naar smaak bij met peper en zout.

  6. 6

    Schep op elk flensje 1 eetlepel van het mengsel. Vouw ze dicht als een beursje. Knoop het dicht met een sprietje bieslook (dat je heel even in warm water hebt gehouden, zodat het niet breekt).

  7. 7

    Serveer de beursjes meteen, op voorverwarmde borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Beursjes met kip en champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!