Recept

Bloemkoolsoep met hamcrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de groenten schoon. Verdeel de bloemkool in roosjes. Snipper de prei en ui.

  2. 2

    Fruit de ui met de prei in olijfolie. Blus met de bouillon en laat 5 minuten koken. Doe er de bloemkoolroosjes bij. Dek af en laat nog 10 minuten koken.

  3. 3

    Snij de ham in fijne reepjes. Bak ze knapperig in wat olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.

  4. 4

    Mix de soep fijn en breng ze op smaak met peper en zout. Verdeel ze over borden of kommetjes en werk af met de ham en de verkruimelde gorgonzola.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bloemkoolsoep met hamcrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!