Recept

Thaise krabkoekjes met limoenmayonaise

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bij mij thuis zijn ze er alvast gek op. Zeker met de limoenmayonaise die de pittige koekjes een frisse twist geeft.

bereiding
  1. 1

    Voor de krabkoekjes: doe het krabvlees in een grote kom met de vissaus, de sojasaus, het limoensap, de suiker, de arachideolie, de knoflook, de lente-ui, de koriander en de Spaanse peper. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Voeg er de eieren, de mayonaise en 175 g broodkruim aan toe en meng tot een stevige massa.

  3. 3

    Verdeel het mengsel in 12 porties en vorm er koekjes van. Doe het resterende broodkruim in een bord en paneer de koekjes erin.

  4. 4

    Verhit de olie in een koekenpan en bak de krabkoekjes in porties 3 à 4 minuten per kant goudbruin en krokant. Meng intussen de mayonaise met de geraspte limoenschil en 1 el limoensap. Serveer de krabkoekjes als aperitiefhapje met de limoenmayonaise.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Thaise krabkoekjes met limoenmayonaise

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!