Recept

Chocoladekoek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verkruimel de koekjes. Hak de pistaches grof. Meng de koekjeskruimels, de pistachenoten, de veenbessen en de kokosnoot in een grote kom.

  2. 2

    Breek de chocolade in stukken. Doe samen met de boter en de esdoornsiroop in een andere kom. Zet in de magnetron tot de chocolade gesmolten is. Roer het mengsel mooi glad.

  3. 3

    Lepel de gesmolten chocolade bij het koekjesmengsel. Schep goed om met een houten spatel.

  4. 4

    Leg een groot, stevig vel plasticfolie in de cakevorm. Schep er het mengsel in. Strijk de bovenkant mooi glad en dek af met plasticfolie.

  5. 5

    Laat ten minste 3 uur opstijven in de koelkast. Ontvorm, haal de plasticfolie voorzichtig weg. Snij in fijne plakken en werk af met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladekoek

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!