Recept

Gegrilde zeebaars met tahinsaus en pijnboompitten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Pel de knoflook en ontpit de rode peper. Mix fijn met het citroensap, de tahin, de room, wat peper en zout. Dek af en zet opzij.

  3. 3

    Leg de vis in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en bestrooi met zwarte peper. Zet 20 à 30 minuten in de oven, afhankelijk van de grootte.

  4. 4

    Rooster de pijnboompitten kort in een pan zonder vetstof. Haal de zeebaarzen uit de oven, leg ze op borden en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gegrilde zeebaars met tahinsaus en pijnboompitten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!