Kerrieflensjes met lentegroenten
bereiding
-
1
Maak de groenten schoon. Blancheer de boontjes, de peultjes en de asperges elk afzonderlijk een paar minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in ijswater.
-
2
Pel en ontpit de tomaten. Snij ze in stukjes en stoof ze aan in een beetje olijfolie. Laat 10 minuten pruttelen, tot ze zacht zijn. Kruid met peper en zout. Meng de tomatencompote met de koriander.
-
3
Maak een beslag van de bloem, het kerriepoeder, 100 ml water en de maïsolie. Bak er dunne flensjes van en hou ze warm.
-
4
Roerbak de geblancheerde groenten 2 minuten in de wok. Doe er de spinazieblaadjes bij. Roerbak nog 1 minuut. Kruid met peper en zout.
-
5
Lepel ’n beetje van de tomatencompote op de flensjes en schep er een portie groenten op. Vouw toe en verdeel over de borden. Serveer meteen.