Recept

Chocoladebroodpudding

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij het brood in blokjes en meng met de krenten. Klop de eieren wit schuimig met de suiker. Rasp de chocolade.

  3. 3

    Breng de melk aan de kook en schenk bij het brood. Doe er het eimengsel bij en schep om. Roer er ook de chocolade door. Laat 10 minuten rusten.

  4. 4

    Doe het beslag in de vorm. Zet 1 uur in de oven, of tot de eieren gestold zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocoladebroodpudding

Ingrediënten voor

1 stuk
  • brood (broodresten, croissants, ontbijtkoeken, ...)500 g
  • rozijn50 g
  • eieren3
  • suiker100 g
  • vanillesuiker1 pakje
  • fondantchocolade (of melkchocolade)100 g
  • melk500 ml

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!