Recept

Linguine puttanesca

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en hak de knoflook. Spoel de peterselie en snipper fijn. Verhit de olie in een pan en fruit er 2 teentjes knoflook, samen met de helft van de peterselie 2 minuten in. Doe er het paneermeel bij en kruid met peper en zout. Roerbak nog 5 minuten tot een krokante crumble. Zet apart.

  2. 2

    Fruit de rest van de knoflook 2 minuten in een pan met de rest van de olie. Doe er dan de peper en ansjovis bij en laat alles 5 minuten garen. Doe er de kappertjes bij, samen met de tomatenblokjes, de olijven en de rest van de peterselie. Dek af en laat 15 minuten sudderen. Kruid met flink wat peper.

  3. 3

    Kook de linguine beetgaar in lichtgezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en meng met de saus. Verdeel over diepe borden, bestrooi met de crumble en serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Linguine puttanesca

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!