Recept

Scampi’s met saffraansaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voorgerecht op een stokje

bereiding
  1. 1

    Pel en pers de knoflook. Meng met het citroensap en 3 eetlepels olijfolie. Roer er de dille door. Breng op smaak met peper en zout.

  2. 2

    Pel de scampi’s en verwijder zo nodig het darmkanaal. Schep er de marinade door en zet 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Meng intussen de mayonaise met de vissaus en de saffraan. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Prik de scampi’s op satéstokjes en leg ze op de grill tot ze gaar zijn (of bak ze). Serveer ze met de dipsaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Scampi’s met saffraansaus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!