Recept

Appelbeignets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Schil de appelen en verwijder het klokhuis met een appelboor. Snijd de appelen in blokjes. Besprenkel ze met citroensap en 15 g suiker.

  2. 2

    Zeef de bloem. Meng ze met de rest van de suiker, de eidooiers, olie en het bier. Klop de eiwitten stijf en schep door het beslag.

  3. 3

    Verwijder het mandje uit de friteuse. Verhit de friteuse tot 175 °C. Wentel de appelblokjes door het beslag en bak ze in de friteuse (maximaal 3 à 4 per keer) tot ze mooi goudbruin zijn.

  4. 4

    Laat ze uitlekken op keukenpapier en strooi er royaal poedersuiker over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Appelbeignets

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!