Recept

Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel ze onder koud water.

  2. 2

    Kruid de kalkoenmedaillons met peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Draai ze tijdig om, zodat beide kanten goudbruin gebakken worden.

  3. 3

    Halveer de chilipeper in de lengte en verwijder de zaadjes, snipper het pepertje fijn en meng met het limoensap, de sesamolie en de suiker.

  4. 4

    Spoel de komkommer. Halveer ‘m in de lengte en snij in plakjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen.

  5. 5

    Meng de noedels met de komkommer en de lente-ui en besprenkel met de chilidressing. Serveer met de gebakken kalkoenmedaillons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!