Recept

Holle oesters met kreeftenjus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill voor. 

  2. 2

    Doe enkele eetlepels kreeftensoep en de room in een steelpannetje. Laat even inkoken en kruid af met peper en zout. Breng op smaak met citroensap. 

  3. 3

    Wrik de oesters open en maak ze los van de schelp. Leg de oesters op een bedje van rijst of grof zout, zodat ze mooi recht blijven staan. 

  4. 4

    Lepel de kreeftenjus over de oesters en besprenkel met het paneermeel. 

  5. 5

    Gratineer de oesters even onder de grill. Blijf erbij en haal ze uit de oven als de paneermeel donkerder kleurt. Serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Holle oesters met kreeftenjus

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!