Recept

Gekonfijte paprika met geitenkaascrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker lepelhapje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220° C. Snij de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijsten. Leg ze onder de grill tot de schil zwart blakert en blazen vormt. Stop ze in een plastic zak en laat ze zo afkoelen. Haal dan de schil eraf.

  2. 2

    Steek rondjes uit de paprika’s of snij ze in hapklare stukjes. Bedruip ze met wijnazijn en zet koel weg.

  3. 3

    Verwarm de geitenkaas samen met een heel klein beetje water, net zoveel tot er een crème ontstaat. Kruid met peper en zout. Laat weer afkoelen.

  4. 4

    Mix de olijven fijn in de blender, samen met wat olijfolie.

  5. 5

    Verdeel de paprika over hapjeslepels of minibordjes. Werk af met een toefje geitenkaascrème, een likje olijvenpasta en een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gekonfijte paprika met geitenkaascrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!