Recept

Heek met stoofpotje van kikkererwten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevig stuk vis

bereiding
  1. 1

    Spoel de spinazie en laat uitlekken. Doe hetzelfde met de kikkererwten. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in blokjes.

  2. 2

    Pel en hak de sjalotten en de knoflook. Fruit ze glazig in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken.

  3. 3

    Doe er de kikkererwten en tomaten bij en overgiet met de wijn. Laat 5 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de vis met peper en zout en bak ’m in wat olijfolie: eerst 2 à 3 minuten op de velkant, dan 2 à 3 minuten op de andere kant. Serveer met het stoofpotje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Heek met stoofpotje van kikkererwten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!