Recept

Kalkoenschnitzel met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek gerechtje

bereiding
  1. 1

    Leg de kalkoenlapjes tussen twee vellen huishoudfolie. Sla ze goed plat met een houten plankje of rol ze plat met een deegrol. Kruid ze met peper en zout. Bestuif ze met bloem.

  2. 2

    Laat de mozzarellabolletjes uitlekken, snij ze in plakjes. Spoel de tomaten, wrijf ze goed droog, snij ze ook in plakjes.

  3. 3

    Spoel de spinazie en laat de groente slinken in het aanhangende water, in wat boter of olie. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat uitlekken in een vergiet.

  4. 4

    Bak de kalkoenlapjes 3 minuten aan elke kant, in een braadpan in boter of olie. Leg ze naast elkaar in een ondiepe ovenschaal. Leg op elk lapje een portie spinazie en plakjes tomaat en mozzarella. Kruid de kaas met wat paprikapoeder.

  5. 5

    Zet de schaal 5 minuten onder de hete grill. Serveer met frietjes en een frisse groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenschnitzel met spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!