Recept

Gehaktkoek met paprika

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kruidig vleesbroodje

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij de paprika in heel kleine stukjes. Snij de feta in mini-blokjes.

  2. 2

    Fruit de uisnippers glazig in een beetje olijfolie. Doe er de stukjes paprika bij en roerbak een paar minuten. Laat afkoelen op keukenpapier.

  3. 3

    Verkruimel het brood en vermeng het met de yoghurt.

  4. 4

    Doe er het gehakt bij. Meng goed. Doe er de ui, de paprika en de feta bij. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.

  5. 5

    Maak een grote koek van het gehakt. Leg het in een ingevette ovenschaal. Zet 40 minuten in een warme oven van 175° C. Dek af met aluminiumfolie als het te snel zou kleuren.

  6. 6

    Serveer warm in dunne plakken, met in olijfolie gestoofde paprika’s en gestoomde of gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktkoek met paprika

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!