Krabravioli met spinazie
bereiding
-
1
Pureer voor de vulling de kabeljauwfilet met de eiwitten, 1 dl room, de koriander, kurkuma en de cayennepeper tot een gladde massa. Laat de krab uitlekken, pluk ze los en roer door het kabeljauwmengsel. Kruid met peper en zout.
-
2
Leg een wontonvel op een schoon en droog werkvlak. Doe er een koffielepel van de krabvulling op, maar blijf 1 cm weg van de randen. Bestrijk de randen met water en vouw het velletje dicht tot een driehoek. Werk zo alle wontonvellen op. Bewaar ze op een met bloem bestoven bord.
-
3
Snipper de sjalot en de knoflook fijn. Fruit aan in wat olijfolie. Voeg de jonge spinazie toe en bak kort. Kruid met peper en zout.
-
4
Klop de resterende room met de wasabi tot een luchtige saus.
-
5
Kook de ravioli in 4 minuten beetgaar in kokend gezouten water. Lepel wat spinazie op de borden, schik er 6 ravioli op en werk af met wasabiroom en een plukje koriander.