Recept

Tortilla met champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Geniet van een stevige lunch met deze Spaanse tortilla

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de aardappelen in de schil en pel ze.

    Snij de uitjes in ringen, de aardappelen en de champignons in plakjes.

    Snipper de rucola.

    Snipper de marjolein en peterselie.

  2. 2

    Stoof de uitjes en champignons 2 minuten in 2 eetlepels olie, in een pan met antiaanbaklaag. Breng op smaak met peper en zout. Zet apart.

  3. 3

    Klop de eieren op met de kruiden, de sojaroom, peper en zout, en vermeng met de champignons. Bak de aardappelen 5 tot 7 minuten in 2 eetlepels olie. Schep de helft ervan uit de pan. Voeg bij de rest de helft van de eiermix en dek af. Laat 5 minuten zachtjes stollen.

  4. 4

    Strooi er dan de helft van de kaas over en wat rucola. Laat nog 5 minuten afgedekt stollen, tot de kaas gesmolten is.

  5. 5

    Laat de tortilla uit de pan op een voorverwarmd bord glijden en hou warm.

  6. 6

    Bak op dezelfde manier een tweede tortilla. Serveer ze warm of koud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met champignons

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!