Recept

Kip met cashewnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een Aziatische klassieker

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Roer de kippenbouillon, sojasaus, saké (of witte wijn), bruine suiker en maïszetmeel tot een glad sausje en zet in de koelkast.

    Snij de kip in stukjes en hak de lente-uitjes samen met het loof fijn. Snipper de knoflook.

    Laat de bamboescheuten uitlekken.

  2. 2

    Giet de olie in de wok en laat de kip hierin enkele minuten al roerend kleuren. Meng met de gesnipperde uitjes, de knoflook, cashewnoten en de bamboespruiten.

  3. 3

    Overgiet met de saus en laat al omscheppend nog een minuutje doorbakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met cashewnoten

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!