Geroosterde zeeduivel met ansjovis en kappertjes
bereiding
-
1
Was en halveer de tomaten.
Laat de kappertjes goed uitlekken.
-
2
Strijk een magnetronschaal in met boter, bestrooi de bodem licht met peper en zout. Schik de zeeduivelfilets erin met hun dunste delen naar het midden van de schaal toe. Breng op smaak met peper en zout. Schik de ansjovisfilets diagonaal op de zeeduivelfilets.
-
3
Verdeel de kappertjes over de vissen. Leg er enkele nootjes boter op, dek de schaal af en verhit zeven minuten in de magnetron bij 850 W. Neem de schaal uit de oven. Verwarm de grill voor en zet de bereiding nog twee minuten onder de grill bij 375 W.
-
4
Kruid de tomaten met peper en zout, beleg met de gemalen kaas en een blaadje basilicum, besprenkel met olijfolie en gril twee minuten bij 375 W.
-
5
Schik de zeeduivelfilets op warme borden, garneer met de tomaat en serveer met aardappelpuree of een sneetje stokbrood.
Voorbereiding