Recept

Avocado met krab

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Wat een feestelijk voorgerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de veldsla.

    Maak het witloof schoon: verwijder het bittere koontje onderaan, snij het stronkje in fijne reepjes.

  2. 2

    Roer de mosterd los in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

  3. 3

    Halveer de avocado's. Besprenkel de snijkant van de avocado's lichtjes met citroensap zodat ze niet verkleuren. Haal de pit weg en lepel wat vinaigrette in elke avocado.

  4. 4

    Leg er wat witloofsnippers en velsla op. Werk af met de krabbenpoten. Serveer meteen lichtjes gekoeld , maar niet ijskoud.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Avocado met krab

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!