Tomaten gevuld met couscous en feta
bereiding
-
1
Doe de couscous in een ruime kom. Breng de bouillon aan de kook. Overgiet er de couscous mee, dek af en laat 4 minuten wellen. Roer los met een vork.
-
2
Verbrokkel de feta. Snij de zongedroogde tomaten in stukjes, bewaar de olie. Snij het hoedje van de verse tomaten, hol ze uit.
-
3
Meng de zongedroogde tomaatjes, het basilicum, de boter, de feta en de tomatenolie door de couscous. Breng op smaak met peper en zout.
-
4
Vul de tomaten met de couscous, leg het hoedje er weer op. Zet de tomaten in een ovenschaal.
-
5
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snipper de knoflook en meng ‘m met de tijm, de rozemarijn en de olijfolie. Besprenkel daar de tomaten mee. Kruid met peper en zout en zet 20 minuten in de oven.