Recept

Lamsfilet met tzatziki

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een typisch Grieks gerechtje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel en rasp de komkommer. Laat 5 minuten uitlekken in een vergiet. Druk er dan het vocht een beetje uit.

    Pers de knoflook 

  2. 2

    Meng de knoflook met de yoghurt, de komkommer en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. Roer er lepel voor lepel, onder voortdurend roeren, 3 eetlepels olijfolie door. Zet minstens 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Wrijf de lamsfilet in met olijfolie en bak het vlees op de grill: 2 minuten aan beide kanten indien het vlees nog rosé mag zijn, iets langer als het doorbakken mag zijn. Kruid met peper en zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsfilet met tzatziki

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!