Recept

Radijsjesdip met stokbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker als hapje of tussendoor

bereiding
  1. 1

    Spoel de radijsjes, rasp ze grof of snij ze in fijne reepjes. Bestrooi lichtjes met zout en laat een halfuurtje staan. Laat uitlekken in een zeef en druk het vocht eruit.

  2. 2

    Klop de verse kaas luchtig op met de yoghurt. Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.

  3. 3

    Roer de radijsjes en de lente-ui door het verse-kaasmengsel, kruid met peper en zout. Verdeel de dip over schaaltjes en laat ten minste een half uur in de koelkast rusten. Strooi er eventueel wat bieslookbloemetjes over. Serveer met gewoon en geroosterd stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Radijsjesdip met stokbrood

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!