Mozzarellarolletjes met sinaasappelsaus
bereiding
-
1
Verdeel elk bolletje mozzarella in vier partjes. Wikkel ze in een blaadje salie en een plakje pancetta. Steek vast met een cocktailprikker. Spoel de munt en de peterselie. Schud goed droog en pluk de blaadjes van de stengels. Pers 1 sinaasappel. Boen de overige sinaasappels schoon met warm water. Snij enkele sliertjes van de schil en zet apart. Schil de sinaasappels tot op het vruchtvlees en snij de partjes los tussen de vliesjes. Vang het sap op. Pers de sinaasappels uit en giet het sap bij de rest van het sinaasappelsap. Zeef het sap.
-
2
Smelt de boter in een pannetje. Voeg de sliertjes sinaasappelschil en het sap toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de mozzarellarolletjes op zacht vuur in ongeveer 4 minuten rondom bruin kleuren in olijfolie. Verdeel de saus en de mozzarellarolletjes over warme borden. Werk af met sinaasappelpartjes en verse kruiden. Serveer meteen.
Voorbereiding