Gemarineerde varkensreepjes met noedels
bereiding
-
1
Snij het vlees in reepjes.
-
2
Pel de knoflook, schil de gember en hak ze fijn. Meng met de honing en 3 à 4 el sojasaus. Laat het vlees hierin 2 uur marineren in de koelkast.
-
3
Schil de wortelen. Spoel de peultjes en snij ze eventueel schuin doormidden. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken. Snij de lente-uitjes in schuine ringetjes. Kook de noedels beetgaar en laat uitlekken.
-
4
Haal de varkensreepjes uit de marinade en laat uitlekken. Verhit de olie in een wok en bak ze goudbruin. Schep uit de wok en zet even opzij.
-
5
Roerbak de worteltjes en peultjes 3 minuten. Doe het vlees er weer bij, samen met de spinazie en de lenteuitjes. Roerbak nog 1 à 2 minuten. Roer er dan de noedels door. Breng op smaak met sojasaus en peper.