Rucolasalade met steak en perzik
bereiding
-
1
Dompel de perziken even onder in kokend water en laat ze vervolgens schrikken in ijskoud water. Haal het vel van de vruchten, halveer ze en verwijder de pit. Snij de perzikhelften in partjes.
Snij de kaas in blokjes.
Spoel de rucola.
Kneus de peperbolletjes.
-
2
Maak een dressing met de azijn, de mosterd, de bouillon en 6 eetlepels olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
-
3
Vermeng de rucola met de perzikpartjes en de kaas. Schenk er de dressing over.
-
4
Kruid de steaks met peper en zout. Bak ze 1 minuut aan elke kant in 2 eetlepels hete olijfolie. Bak de tijmblaadjes kort mee. Snij de steaks in stukken en schik ze op de salade. Bestrooi met gekneusde roze peperbolletjes.
Voorbereiding