Recept

Frittata met brood en aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stevige kost

bereiding
  1. 1

    Bak de broodblokjes goudbruin in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Klop de eieren los met de room, peper en zout.

  2. 2

    Fruit de knoflook goudgeel. Doe er de aardappelen bij, schep om en zet het vuur lager. Giet er het eimengsel over. Schep er het brood, de lente-ui, de tomaatjes en het basilicum door.

  3. 3

    Dek de pan af en laat de frittata op een heel zacht vuurtje 20 minuten garen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Frittata met brood en aardappel

Ingrediënten voor

4 personen
  • stokbrood (dik, in blokjes)3 sneden
  • aardappelen (gekookt, in blokjes)300 g
  • knoflook (gesnipperd)1 teentje
  • lente-uitjes (in ringetjes)3
  • gedroogde tomaten6
  • eieren4
  • room100 ml
  • basilicum (gesnipperd)2 el
  • olijfolie3 el
  • peper
  • zout

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!