Frittata met brood en aardappel
bereiding
-
1
Bak de broodblokjes goudbruin in olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Klop de eieren los met de room, peper en zout.
-
2
Fruit de knoflook goudgeel. Doe er de aardappelen bij, schep om en zet het vuur lager. Giet er het eimengsel over. Schep er het brood, de lente-ui, de tomaatjes en het basilicum door.
-
3
Dek de pan af en laat de frittata op een heel zacht vuurtje 20 minuten garen.
Ingrediënten voor
4 personen- stokbrood (dik, in blokjes)3 sneden
- aardappelen (gekookt, in blokjes)300 g
- knoflook (gesnipperd)1 teentje
- lente-uitjes (in ringetjes)3
- gedroogde tomaten6
- eieren4
- room100 ml
- basilicum (gesnipperd)2 el
- olijfolie3 el
- peper
- zout