Recept

Lamskoteletje met puree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Doordeweeks en snel klaar

bereiding
  1. 1

    Meng de knoflook, tijm en rozemarijn met het citroensap, de olie en peper. Bestrijk er de koteletjes mee. Verpak ze in plasticfolie en laat even marineren.

  2. 2

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Pel de ui en snij ’m in ringen. Fruit ze in wat boter.

  3. 3

    Bak de koteletjes goudbruin in boter.

  4. 4

    Giet de aardappelen af en pureer ze met de melk en 1 el boter. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en garneer met de ui.

  5. 5

    Serveer de koteletjes met de puree en de uiringen. Lekker met een gemengde groene salade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskoteletje met puree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!