Recept

Maaltijdsoep met pesto en pladijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met een stukje brood

bereiding
  1. 1

    Snij alle groenten in julienne. Pel en hak de ui en de knoflook. Fruit ze in olijfolie. Voeg de groenten toe en laat even stoven. Blus met de bouillon. Kruid met tijm, peper en zout. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes sudderen.

  2. 2

    Kook ondertussen de pasta beetgaar. Doe hem aan het eind bij de soep. Kruid de visfilets met peper en zout en rol ze op. Rijg ze per 2 aan prikkers en stoom ze in 7 minuten gaar.

  3. 3

    Schep de soep in de borden en lepel er wat pesto bij. Garneer met de visrolletjes en een plukje groen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Maaltijdsoep met pesto en pladijs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!