Recept

Gehaktballetjes met aardappelsalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Glutenvrij koken

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar. Snij ze in plakjes en meng ze met de bouillon, de wijnazijn, mosterd, peper en zout. Laat 15 minuten marineren.

  2. 2

    Halveer de kerstomaatjes en schep ze door de aardappelen, samen met de zongedroogde tomaten en de rucola.

  3. 3

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit olie in een pan en fruit ze even. Zet apart.

  4. 4

    Snij de geitenkaas in plakjes. Week het brood in water en knijp het uit.

  5. 5

    Meng het gehakt met de ui en knoflook, het brood, het ei, het paprikapoeder, de oregano, tijm, peper en zout.

  6. 6

    Vorm 8 balletjes van het mengsel en stop er een stukje geitenkaas in. Bak ze rondom goudbruin. Serveer ze met de aardappelsalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gehaktballetjes met aardappelsalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!