Krabburger met limoendressing
bereiding
-
1
Schil de komkommer en schaaf in repen. Meng met de helft van de chilipeper, 2 el suiker en 6 el azijn. Laat 1 uur marineren.
-
2
Rasp voor de dressing de limoenschil, meng ze met 200 ml mayonaise en 1 el limoensap. Zet koud weg.
-
3
Meng het krabvlees met 1 el suiker, 2 el arachideolie, 1 el vissaus, 1 el sojasaus, de knoflook, lente-ui, gehakte koriander, 2 el limoensap, de rest van de chili, peper en zout. Meng er ook de eieren, 50 ml mayonaise en 3/4 van het broodkruim door.
-
4
Vorm burgers van het mengsel. Paneer ze met de rest van het broodkruim en bak ze goudbruin.
-
5
Snij de broodjes open en gril ze even. Beleg ze met een krabburger, een komkommersliert en een plukje koriander. Serveer met de dressing en de rest van de komkommer.