Ciabatta met gegrilde groenten
bereiding
-
1
Spoel de paprika’s, snij ze in vieren en verwijder de zaadjes. Leg ze met de schil naar boven op een bakplaat en zet 10 minuten onder de hete grill, tot het vel geblakerd is en blazen
vertoont. Haal uit de oven en bedek de paprika’s met vochtig keukenpapier.Laat wat afkoelen en verwijder dan het vel.
Snij in brede repen.
Snij de courgette in dunne plakken.
-
2
Gril de courgette 5 minuten in de hete grillpan. Draai halverwege de baktijd om.
-
3
Meng de paprikarepen en de plakken courgette en breng op smaak met peper en zout.
-
4
Snij het brood doormidden en bestrijk de onderste helft met rode pesto.
Beleg met de groenten en de in plakken gesneden mozzarella en verdeel er het basilicum over.
Geef nog een draai van de pepermolen, leg de bovenste helft brood erop en snij in vier stukken.
Serveer meteen.
Voorbereiding