Pasta met konijnenragout
bereiding
-
1
Hak de selder, wortel en ui fijn. Bak de stukken konijn goudbruin in boter en olie. Haal ze uit de pan. Doe er de groenten en de honing bij en laat lichtjes karamelliseren.
-
2
Leg het konijn weer in de pan, samen met 2 takjes rozemarijn en de geplette peperbolletjes. Blus met het bier en breng aan de kook. Laat 20 minuten zachtjes sudderen.
-
3
Haal het vlees van de botten en verdeel het in stukjes. Zeef de jus van het vlees en laat tot ¼ inkoken.
-
4
Snij de courgette in miniblokjes. Snipper de sjalot en het resterende takje rozemarijn en stoof ze in olijfolie, maar laat niet kleuren. Voeg de courgette toe en stoof kort mee. Roer er de saus van het konijn door, en de mascarpone.
-
5
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en meng met de saus en de stukjes konijn. Verdeel over voorverwarmde borden en serveer meteen.