Kipsalade met peultjes en parmezaan
bereiding
-
1
Was de sla en scheur hem in stukjes.
Snipper de basilicumblaadjes.
-
2
Bak de kippenfilets in 10 minuten aan beide zijden krokant in een eetlepel olijfolie.
Kook de peultjes 5 minuten in gezouten kokend water. Laat ze schrikken onder koud water en laat uitlekken.
-
3
Meng de sla, basilicumblaadjes en peultjes tot een frisse sla.
-
4
Maak een dressing door de eidooier en het citroensap romig op te kloppen. Roer er de resterende olijfolie in een straaltje door. Roer er de gemalen parmezaan en de yoghurt door. Kruid bij met zout en peper.
-
5
Snij de kippenfilets in plakjes. Toast het brood en snij het in blokjes.
-
6
Leg de sla en de kip op de borden, werk af met croutons en parmezaanschilfers. Serveer met de yoghurtdressing.
Voorbereiding