Noedelsoep + reepjes rundvlees
bereiding
-
1
Snij het citroengras en de Spaanse pepertjes in ringetjes. Snij de gember in staafjes en de lente-uitjes in stukken. Pers de limoen. Snij het vlees in reepjes. Hak de koriander. Snij het pepertje in ringetjes.
-
2
Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet even opzij.
-
3
Breng in een pan de bouillon aan de kook. Voeg de vis-, de teriyaki- en de mirinsaus toe, samen met de kaffir- blaadjes, het citroengras, de gember en de Spaanse pepers. Zet het vuur lager en laat 3 minuten sudderen. Voeg de lente-uitjes toe. Laat 2 minuten verder garen.
-
4
Verdeel alles over vier kommen. Voeg de rundvleesreepjes toe. Bestrooi met de gehakte koriander en de Spaanse peper. Garneer met kwartjes limoen.
Voorbereiding