Recept

Gegratineerde enchiladas met chili con carne

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika schoon en snij in blokjes.

  2. 2

    Verhit wat olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Roer geregeld. Voeg na 10 minuten de ui en de knoflook toe. Roer er de paprikablokjes, tomatenblokjes, tomatenpuree en chilivlokken door. Voeg 300 ml water toe en laat op een zacht vuurtje 5 tot 10 minuten sudderen.

  3. 3

    Spoel de rode bonen en laat uitlekken. Schep ze bij in de pan en warm op zacht vuur nog 10 minuten door. Kruid met peper en zout. Strooi er de helft van de twee kaassoorten over en roer om.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een ovenschaal in met boter.

  5. 5

    Schep wat chili con care op elke tortilla en rol op. Leg alle rolletjes in de ovenschaal. Lepel er nog wat saus over en werk af met de rest van de geraspte kazen. Zet ongeveer 20 minuten in de oven, of tot de kaas een mooi kleurtje krijgt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!