Recept

Chili pastasoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij alle groenten in kleine stukjes. Pel en snipper ui en knoflook.

  2. 2

    Fruit eerst de ui en groenten aan in wat olijfolie, voeg dan de knoflook toe.

  3. 3

    Voeg verder de tomatenblokjes, passata en gespoelde kidneybonen toe.

  4. 4

    Breng op smaak met peper, zout, oregano en chilipoeder.

  5. 5

    Voeg tomatenpuree toe, die geeft de soep een extra binding.

  6. 6

    Bak het gehakt rul in een andere pan.

  7. 7

    Voeg het gehakt toe aan de groenten en vul aan met de bouillon.

  8. 8

    Voeg ook de pasta nog toe en laat een half uur pruttelen.

  9. 9

    Proef en kruid bij indien nodig, serveer met de geraspte cheddar.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!