Saltimbocca met skrei, tuinbonenpuree en grijze garnalen
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de visfilets in 8 stuk- ken. Leg elk stukje vis op een sneetje parmaham en rol het vlees errond. Leg de pakketjes naast elkaar in een ovenschaal. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper. Zet 15 à 20 minuten in de oven.
-
2
Verwijder het velletje van de tuinbonen, blancheer ze 2 minuten in kokend lichtgezou- ten water en laat uitlekken. Hak de blaadjes munt grof. Plet de tuinbonen en meng met 1 el olijfolie en de gehakte munt.
-
3
Kook de krielaardappelen gaar, giet af en pureer. Meng de zure room en de geplette tuin- bonen onder de aardappelen en kruid met peper en zout. Voeg de garnalen bij de puree en serveer bij de visrolletjes. Werk af met een beetje tuinkers.