Hartige tiramisu met erwtjes
bereiding
-
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
2
Stoom of kook de erwtjes beetgaar. Spoel ze onder koud stromend water zodat ze mooi groen blijven.
-
3
Hou 2 eetlepels parmezaan apart. Strooi de rest van de parmezaan in dunne rondjes op een bakplaat met bakpapier. Bak de parmzaancrackers 8 minuten in de oven. Laat ze even opstijven op de bakplaat en verder afkoelen op keukenpapier.
-
4
Klop de eiwitten stijf. Roer de mascarpone los met de parmezaan, kruid met peper. Spatel er het eiwit door. Doe het mengsel in een spuitzak.
-
5
Spuit 3 toefjes mascarpone in elk glaasje. Verkruimel de broodstengels en verdeel over de glaasjes. Schik er wat erwtjes bovenop. Werk af met een parmezaancracker en verse oregano.