Gevulde taco's met scampi's, mangosalsa en yoghurt-koriandersaus
bereiding
-
1
Schil de mango’s, snij ze in blokjes. Snij de lente-uien in ringen. Laat de pepertjes uitlekken en hak ze fijn. Meng alle ingrediën- ten voor de salsa.
-
2
Maak de yoghurt-koriandersaus. Hak de koriander fijn en meng met de yoghurt en wat olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
3
Pel de scampi’s, maak ze schoon. Verwarm wat arachideolie in een pan. Pel en plet de knoflook en doe ‘m in de pan. Rasp er de gember bij en voeg de chilivlokken toe. Doe de scampi’s erbij en bak ze 3 à 5 minuten. Hak de koriander en strooi ‘m erover.
-
4
Verwarm de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul met mangosalsa en scampi’s. Serveer met yoghurtsaus.