Taco met scampi's, koolsla en zure room
bereiding
-
1
Pel de scampi’s en maak ze schoon. Pel de knoflook en snipper fijn. Snij de chilipeper in ringen. Maak een marinade met 2 eetlepels olijfolie, de komijn, het chilipoeder, de kurkuma, de helft van de chilipeper en de fijngesnipperde knoflook. Kruid met peper en zout. Laat hierin de scampi’s 2 uur marineren.
-
2
Snij de rodekool en de ijsbergsla heel fijn. Besprenkel de kool met het limoensap. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne partjes. Snij de lente-ui in ringen.
-
3
Maak een salade van de rodekool, de ijsbergsla, de avocado, de lente-ui en de rest van het pepertje.
-
4
Haal de scampi’s uit de marinade en bak ze krokant in de pan.
-
5
Vul de taco’s met de koolsalade, schik er de scampi’s op en geef er wat zure room bij.