Recept

Taco met scampi's, koolsla en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Taco met een vleugje zee

bereiding
  1. 1

    Pel de scampi’s en maak ze schoon. Pel de knoflook en snipper fijn. Snij de chilipeper in ringen. Maak een marinade met 2 eetlepels olijfolie, de komijn, het chilipoeder, de kurkuma, de helft van de chilipeper en de fijngesnipperde knoflook. Kruid met peper en zout. Laat hierin de scampi’s 2 uur marineren.

  2. 2

    Snij de rodekool en de ijsbergsla heel fijn. Besprenkel de kool met het limoensap. Schil de avocado, verwijder de pit en snij in fijne partjes. Snij de lente-ui in ringen.

  3. 3

    Maak een salade van de rodekool, de ijsbergsla, de avocado, de lente-ui en de rest van het pepertje.

  4. 4

    Haal de scampi’s uit de marinade en bak ze krokant in de pan.

  5. 5

    Vul de taco’s met de koolsalade, schik er de scampi’s op en geef er wat zure room bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Taco met scampi's, koolsla en zure room

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!